Uw winkelmandje is leeg

Verzenden & retouren

Verzenden.
Bestellingen binnen Nederland†worden verstuurd via PostNL.

Tarieven: Nederland/BelgiŽ/Duitsland

< 2 kg6,75
<10 kg8,00

De verzendkosten worden automatisch berekend en zichtbaar bij de bestelling.

Afhalen enkel op afspraak.
Bestellingen kunnen worden verzonden of worden afgehaald. Indien u kiest voor zelf afhalen, ontvangt u een mail zodra de bestelling klaar is. Vervolgens wordt er in overleg een afhaalmoment overeengekomen.†

Retourneren.
Mocht er na ontvangst op enigerlei wijze iets mis zijn met uw bestelling, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen 7 dagen) zodat we voor een oplossing kunnen zorgen.

Wanneer u gebruik wilt maken van uw retourrecht bij aankopen via internet kunt u de bestelling binnen 7 dagen met de originele factuur terugzenden. Neemt u altijd eerst contact met ons op alvorens tot retournering over te gaan. Van het retourrecht zijn uitgesloten: producten die volgens uw specificaties zijn gemaakt† (bijv. voorzien zijn van een naam of andere persoonlijke gegevens). Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de producten nog ongebruikt in de originele, ongeopende en ongeschonden verpakkingen zitten. Verzendkosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Retouradres:
Traktatieplezier
Pachtdael 8
6333 DH Schimmert

Terug


Traktatieplezier
KvK: 14110452
info@traktatieplezier.nlVerzenden & retouren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Contact
© Copyright traktatieplezier

Sitemap
Waardebon FAQ
Kortingsbonnen
Afmelden nieuwsbrief

Localhosting